Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Žďárky, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Žďárky, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Žďárky, Královéhradecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyŽďárky, Královéhradecký kraj

Žďárky, Královéhradecký krajMHD 7 minut autem

Pronájem Chalupy Žďárky v oblasti Východní Čechy: 3 ložnice, max. 8 osob.chalupa za týden: celoročně 10.000kč. Chalupa č. p. 52 se nachází ve východních Čechách, na okraji vesničky Žďárky, asi 10 km severně od města Náchod a jen 2 km od státních hranic s Polskem. Dům stojí v blízkosti lesa, uprostřed nádherné přírody chráněné krajinné oblasti „Broumovsko“ se známými skalními stěnami a útvary. Celá oblast nabízí řadu výletních cílů a zejména jedinečnou krajinu s mnoha lesy a skálami, které jsou hojně využívány k horolezectví. Okolí je též ideální pro pěší turistiku i cykloturistiku. V okruhu od 10 do 30 km můžete navštívit nejméně 4 zámky (Náchod, Ratibořice, Nové Město nad Metují a Opočno), klášter Police nad Metují 6 km, zoologická zahrada – safari ve Dvoře Králové nad Labem 47 km. Zajímavý zážitek nabízí rybáři na několika místech v Polsku (Kudowa Zdrój) - můžete si zde sami ulovit rybu (Pstruha), kterou Vám hned připraví k jídlu.

Vzdálenosti: Základní potraviny a restaurace v obci (Žďárky) 250 m, další restaurace, supermarkety a kompletní občanská vybavenost (Hronov) 3 km. Aquapark – lázně s minerálními prameny v Polsku (Kudowa Zdroj) 8 km. Koupaliště (Police) 7 km. Venkovní a krytý bazén a sauna (Náchod) 10 km. Tenisový kurt v obci 300 m. Koupání a provozování vodních sportů a možnost rybaření (s povolenkou) na velké vodní nádrži Rozkoš 19 km. Les 100 m.

Parametry nemovitosti

NázevPronájem chalupy
Ložnice3 ložnice
MěstoŽďárky
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacitamax. 8 osob
Dětská postýlkaano
Krbne
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete

MHDVysoká Srbská, U hřbitova
🚘 3 133 m (7 min)
PoštaŽďárky
🚶 552 m (7 min)
ObchodPotraviny - večerka
🚘 3 870 m (7 min)
BankaKomerční banka
🚘 4 730 m (7 min)
Restaurace
🚘 2 779 m (8 min)
Lékárna
🚘 5 922 m (9 min)
ŠkolaMateria skola
🚶 69 m (1 min)
Mateřská škola
🚘 5 003 m (8 min)
Sportoviště
🚘 4 954 m (8 min)
Hřiště
🚘 3 827 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.