Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Stupava, Zlínský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Stupava, Zlínský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Stupava, Zlínský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 7 ložnic bez realitkyStupava, Zlínský kraj

Stupava, Zlínský krajMHD 6 minut pěšky

Pronájem Chalupy Stupava v oblasti Jižní Morava: 7 ložnic, celkem pro 10 až 22 osob.chalupa za týden: celoročně 44.900kč. Chalupa se nachází na konci vesnice Stupava v klidné části, celá chalupa je oplocena, parkování možné v objektu. Při domluvě dopředu je možno zapůjčit bezplatně výčepní zařízení. Malá společenská místnost s rozkládací pohovkou, TV, DVD přehrávačem a Cd přehrávačem s rádiem. Součástí společenské místnosti je i malá vinotéka kde je možno zakoupit kvalitní moravská vína. Posezení je na terase buď hned vedle chalupy nebo za objektem u ohniště, možno zapůjčit i zahradní gril. Lze využít i zastřešené posezení pod pergolou. Součástí objektu je pískoviště, houpačka, rozkládací venkovní ping - pongový stůl, trampolína, zahradní houpačka, rozkládací sít na líný tenis nebo nohejbal. V případě zájmu a domluvě dopředu zajistíme za poplatek soudek piva nebo občerstvení, grilování. Vhodné pro pořádání oslav.

Po předchozí domluvě lze zajistit za poplatek (dle ceníku) ochutnávku vín s občerstvením kvalifikovaným znalcem přímo v chalupě (možno i následné zakoupení ochutnávaných vín). Vnitřní objekt je nekuřácký, kouření povoleno na terase.

Parametry nemovitosti

NázevChaloupka u 4 růžiček
Ložnice7 ložnic
MěstoStupava
Wifiano
Saunaano
Pes povolenano
Kapacita10 až 22 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 464 m (6 min)
Pošta
🚶 450 m (5 min)
Obchod
🚘 4 036 m (7 min)
RestauraceRestaurace Akvárko Stupava
🚘 1 457 m (3 min)
Lékárnalékárna
🚘 7 679 m (11 min)
ŠkolaSchool Střílky
🚘 8 173 m (10 min)
SportovištěSki park Osvětimany
🚘 15 064 m (23 min)
Hřiště
🚘 4 014 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.