Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 64 m² bez realitkyPod Karlovem, Praha - Vinohrady

Nepřehlédněte
Pod Karlovem, Praha - VinohradyMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné18 900 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízím k pronájmu světlý, vybavený byt 2+kk, o velikosti 64m2 nacházející se ve 4. patře činžovního domu s výtahem na Vinohradech v ulici Pod Karlovem.

Byt s velmi příjemnou atmosférou je plně zařízen s dostatkem úložných prostor. V ložnici s okny situovanými do zeleně je manželská postel, pracovní kout s psacím stolem, dvě velké šatní skříně a knihovna. Prostorný obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem je vybaven rozkládací sedačkou, kuchyňskou linkou a dalším nábytkem. V kuchyňském vybavení nechybí myčka, lednička s mrazákem a jídelní stůl se židlemi. V předsíni je velká šatní skříň, pračka a plynový kotel, který zajišťuje topení v bytě. Koupelna vybavená vanou a je spojena s WC. V bytě je zaveden internet, kabelové rozvody TV + internetu jsou ve všech pokojích.

Okna obou obytných místností směřují do zeleně parku Folimanka, jedná se o lokalitu s výbornou dopravní dostupností po Praze, metro I.P. Pavlova pěšky 12 min nebo 2 zastávky tramvají, veškerá občanská vybavenost na dosah, např. potraviny Billa 100m, park Folimanka začíná u domu. K domu náleží zahrada, přístupná pro rezidenty.

Nájem 18900Kč, poplatky 2000Kč (pro 2 osoby). Elektřina + plyn přepis na nájemce (odhad spotřeby 3000 CZK) nebo po dohodě lze zahrnout do měsíční platby. Vratná kauce 25000 Kč. Neplatíte provizi!

We offer to rent a bright cosy apartment 2+kk, 64 m2, Vinohrady district, street Pod Karlovem, 4th floor in the building with elevator.

The cosy apartment is fully furnished include a lot of storage place. There is a big double bed, working corner include desk, two wardrobes and bookcase in the bedroom. The second room serves living room wih sofa combined with kitchen. The kitchen is equipped – dinner table + 4 chairs, dishwasher, refrigerator incl. freezer, cooking stove etc. There is entry hall with a big storage, washing machine and gas boiler/heater. The bathroom is combined with toilet and a bath. The apartment is connected on internet.

The apartment is located in a beautiful residential area beginning of park Folimanka, in an area with excellent transport links to the center (I.P.Pavlova two tram stops or 12 min by walk) and with many restaurants and shops (supermarket Billa – 100m) in the immediate vicinity.

Rent 18900 CZK; Fees 2000 CZK (2 persons); energy – electrocity, gas according to consumption aprox 3000 CZK; Guarantee 25000 CZK. No commision!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu683237
Dispozice2+kk
Dostupné od23. 7. 2024
Podlaží5. podlaží z 6
Konstrukce budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha64
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 156 m (2 min)
PoštaPraha 416
🚶 750 m (9 min)
ObchodVečerka
🚶 196 m (2 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 769 m (9 min)
RestauraceU tří hrušek
🚶 128 m (2 min)
LékárnaLékárna Jaromírova
🚶 620 m (7 min)
ŠkolaChristian International School of Prague
🚶 482 m (6 min)
Mateřská školaMŠ Čtyřlístek
🚶 669 m (8 min)
SportovištěSportovní hala Folimanka
🚶 361 m (4 min)
Hřiště
🚶 385 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.