Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Hejnice, Liberecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Hejnice, Liberecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Hejnice, Liberecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 5 ložnic bez realitkyHejnice, Liberecký kraj

Hejnice, Liberecký krajMHD 5 minut pěšky

Pronájem Chaty Hejnice v oblasti Jizerské hory: 5 ložnic, celkem pro 1 až 19 osob.za osobu za noc: léto 300kč, zima 400kč. Turistická ubytovna se nachází v areálu fotbalového klubu Hejnice na okraji města Hejnice. Jedná se o velmi klidnou lokalitu s veškerou potřebnou infrastrukturou v dosahu. Areál ubytovny je kompletně oplocen s dostatečným množstvím parkovacích stání. Ideální pro ubytování sportovních skupin v maximálním počtu 19 osob, nebo 4 - 5 nenáročných rodin. Ubytovna nabízí 1 apartmán a 4 pokoje, společné umývárny - sprchy a WC (odděleně pro muže a ženy), společenskou místnost s krbem a společnou kuchyní s veškerým základním vybavením (lednice, sporák, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, nádobí, příbory), úschovnu kol. Veškeré prostory ubytovny jsou nekuřácké!

Hejnice jsou ideálním výchozím bodem na turistiku po Jizerských horách, cykloturistiku nejen na blízkém Singltreku, v zimně jsou Hejnice dobrým výchozím bodem na běžkařskou magistrálu začínající na Smědavě, kam zájemce v zimě vyveze skibus, v létě pak cyklobus. Vše z autobusové zastávky vzdálené 700m. Turistům doporučujeme nezapomenutelné výhledy z vyhlídek Jizerských hor, podle kterých jsou pojmenovány jednotlivé pokoje. S výběrem turistických tras vám rádi poradíme. Nástupní místo na Singltreky (Bikecentrum Libverda) je od ubytovny vzdáleno pouhý 1,5 km, kde je i možnost zapůjčení kol. Za zmínku stojí určitě Kostel Navštívení Panny Marie v Hejnicích a nedaleké Lázně Libverda s vyhlídkovou restaurací Obří Sud.

Parametry nemovitosti

NázevTuristická ubytovna TJ Jiskra
Ložnice5 ložnic
MěstoHejnice
Wifine
Saunane
Pes povolenne
Kapacita1 až 19 osob
Dětská postýlkane
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete

MHDHejnice, přádelna
🚶 437 m (5 min)
PoštaHejnice
🚶 825 m (10 min)
Obchodpotraviny Petříček
🚶 744 m (9 min)
BankaČeská spořitelna, Hejnice
🚘 1 115 m (2 min)
RestauraceHostinec Dělnický Dům
🚶 669 m (8 min)
Lékárna
🚶 754 m (9 min)
ŠkolaZákladní škola
🚶 766 m (9 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 9 398 m (12 min)
Sportoviště
🚶 816 m (10 min)
Hřiště
🚶 606 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.