Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Hačky, Olomoucký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Hačky, Olomoucký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Hačky, Olomoucký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyHačky, Olomoucký kraj

Hačky, Olomoucký krajMHD 2 minuty autem

Pronájem Chalupy Hačky v oblasti Severní Morava a Slezsko: 3 ložnice, max. 12 osob.chalupa za noc: celoročně 5.400kč. Objekt se nachází ve středu malé obce Hačky, v lesnaté krajině poblíž hradu Bouzov a jeskyní Javořičko v nadmořské výšce cca 500 m. Z oken chalupy je výhled na Svatý Kopeček u Olomouce vzdálený cca 50 km. Je možnost navštívit tam poutní barokní kostel a zoologickou zahradu. V nejbližším okolí je les, kde je možné sbírat houby, borůvky atd. a nachází se tam pramen říčky Pilávky, kde je posezení se sochou panny Pilávky. Ve vzdálenosti cca 4 km lze po modré turistické značce dojít k prameni výborné ochozské kyselky. Dále se v okolí nachází obec Vojtěchov, kde se koná každý rok Country festival ve známé indiánské stylové hospodě nebo se občerstvit v hospůdce U Majora, kde je plnoo specialit z udírny a domácí kuchyně. Cca 100 m od chalupy je stylová hospůka Na chalupě, kde je možné domluvit případné obědy nebo večeře, nebo zakoupit bečku piva. Cca 30 km je dobré navštívit známé historické město Olomouc s mnoha kostely a historickými památkami. V přilehlých parcích se konají známé květinové výstavy Flora. Nedaleko se nachází Náměšť na Hané, která je především známá pořádáním celé řady folkových festivalů a kde můžete navštívit krásný barokní zámek. V okolí obce Hačky se nachází mnoho historických a jiných památek a míst, které jsou vhodné k navštívení např. hrad Bouzov, jeskyně Javoříčko, propast Macocha, kde je možno objednat projížďku lodí punkevními jeskyněmi, město Vyškov - Dinopark a zoo, v nejbližším okolí se nachází jeskyně Pruchodnice a poutní místo Svatý Kopeček u Olomouce s překrásným kostelem zarazenym do pamatek Unesco a zoologickou zahradou, Čechy pod Kosířem, kde je stálá výstava historických kočárů, hasičské muzeum a zamek, kde je muzeum rekvizit z filmů Zdeňka a Jana Svěráka. Je možné navštívit prirodni bio koupaliště v Laskove cca 7 km vzdálené a nově otevřené termální lázně Velké Losiny v krásném prostředí Jeseníků, které jsou vzdáleny cca 70 km. Nedaleko cca 9 km v obci Kladky je v zimě k dispozici umělě zasněžovaný lyžařský vlek a v případě dobrých sněhových podmínek jsou v okolí lyžařské stopy. Ve vzdálenosti 70 km lze navštívit známá lyžařská střediska v Jeseníkách. V roce 2016 dobudován průhledový teplovodní krb z obývacího pokoje do krbovny viz galerie. Vynikající posezení u krbu ve dvou místnostech. Rovněž dobudován vedle sauny sprchový kout a WC. V roce 2020 jsme zakoupili dřevěný sud s vířivkou a podvodním barevným osvetlenim pro 6 osob. Od roku 2021 je taktéž vybudována venkovni pergola. Dále je vybudováno WC v hornim patře.

Chalupa stojí na samostatném pozemku, který je celý oplocen a obklopen zelení, takže zajišťuje dostatek klidu a soukromí. Parkoviště pro cca 7 aut se nachází přímo před chalupou. Na zahradě objektu mohou klienti využít stabilní (dřevěný stůl, lavice) i přenosné venkovní posezení (zahradní nábytek), otevřené ohniště s roštem, venkovní bazén, trampolinu (do 50 kg pro děti), saunu, která je k dispozici od 1.6.2015,solární sprcha, betonový pingpongový stůl, pergolu a pískoviště. V okolí chalupy je k dispozici hřiště na fotbal a míčové hry, v zimě kluziště a na návsi parčík pro děti s obecním bazénkem. Ve vedlejší obci Hvozd je možné v restauračním zařízení si zahrát squasch nebo kulečník.

Parametry nemovitosti

NázevChalupa u Konvičků
Ložnice3 ložnice
MěstoHačky
Wifiano
Saunaano
Pes povolenano
Kapacitamax. 12 osob
Dětská postýlkane
Krbano
Bazénano
Vířivkaano

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚘 1 786 m (2 min)
PoštaBohuslavice
🚘 1 982 m (3 min)
ObchodSmíšené zboží Žváčková
🚶 222 m (3 min)
RestauraceHospůdka Na chalupě
🚶 6 m (0 min)
LékárnaLékárna Konice
🚘 7 560 m (9 min)
Škola
🚘 1 848 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 2 864 m (4 min)
Sportoviště
🚘 7 907 m (10 min)
Hřiště
🚘 1 699 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.