Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Zubří, Zlínský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Zubří, Zlínský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Zubří, Zlínský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyZubří, Zlínský kraj

Zubří, Zlínský krajMHD 6 minut autem

Pronájem Chalupy Zubří v oblasti Beskydy: 3 ložnice, celkem pro 2 až 10 osob.chata za týden: léto 11.000kč, zima 16.000kč. ,, Chalupa u lesa,, Tak bychom mohli nazvat pobyt na naší chalupě, která se nachází v okrajové části města Zubří, známého svou Zuberskou krajkou, pouhých 5 km od Rožnova pod Radhoštěm, proslulého svým Valašským muzeem v přírodě - Skanzenem. K rekreaci slouží prostorné dřevem obložené podkroví domu se zvláštním vchodem a oplocenou zahradou, na které se nachází velká dřevěná valašská pergola s posezením, pískoviště pro děti. Pergola spolehlivě poslouží ke grilování, pečení, uzení a vaření na přírodním ohni. Polosamota a klid umožňuje posezení u ohniště, které je v této lokalitě opravdu příjemné.

Chalupa se nachází 10 metrů od lesa, takže poskytuje výborné možnosti houbaření, v letních měsících sběru borůvek a jiných lesních plodů nebo jen klidných procházek a relaxace. Pěší tůrou 1,5km od chalupy se nachází známý pramen STRAČKA v Zašové s výbornou pitnou vodou a příjemným posezením. Polohou je chalupa na samotě, na druhou stranu však jen pouhých 1 - 1,5km od restaurace, obchodu s potravinami a velmi hezkého dětského hřiště. Pohledem od chalupy můžeme vidět okolí od Vsetínských vrchů po Horní Bečvu. Pěkný pohled při ranní snídani na zápraží.

Parametry nemovitosti

NázevChalupa U Rožnova pod Radhoštěm
Ložnice3 ložnice
MěstoZubří
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacita2 až 10 osob
Dětská postýlkaano
Krbne
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete

MHDZubří, rozc.Staré Zubří
🚘 2 688 m (6 min)
PoštaZubří
🚘 3 175 m (6 min)
ObchodTesco
🚘 4 027 m (7 min)
BankaMONETA Money Bank
🚘 7 913 m (12 min)
RestauracePizza Point
🚘 7 636 m (15 min)
LékárnaLékárna
🚘 3 920 m (7 min)
ŠkolaZŠ Zašová
🚘 5 493 m (12 min)
Mateřská škola
🚘 8 374 m (14 min)
SportovištěSportovní hala
🚘 3 914 m (8 min)
Hřiště
🚘 7 994 m (16 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.