Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 44 m² bez realitkyU Hostína, Úvaly - Úvaly u Prahy, Středočeský kraj

Nepřehlédněte
U Hostína, Úvaly - Úvaly u Prahy, Středočeský krajVybaveno • Parkování • Terasa 6 m²
Měsíční nájemné15 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce31 000 Kč


Pronájem bytu 2+KK o výměře 44,3 m2

Nabízím k dlouhodobému pronájmu zařízený byt s terasou. Byt se nachází ve 4. podlaží a je situován na severozápad. Obě obytné místnosti (ložnice a obývací pokoj) májí po celé jedné stěně umístěna francouzská okna, díky kterým je byt velmi světlý Z prostorné terasy, která se táhne po celé délce obytných místností, je pěkný výhled do vnitrobloku. K bytu náleží samostatné bezplatné parkovací místo na parkovišti u budovy.

Dispozice bytu nabízí velký obývací pokoj s obývací stěnou. V obývacím pokoji je trojmístná rozkládací pohovka s úložným prostorem. V prostou kuchyně je umístěna kuchyňská linka plně vybavená kuchyňskými spotřebiči (myčka, lednička, elektrická trouba, sklokeramická varná deska, digestoř, mikrovlnná trouba). V prostorné ložnici je velká vestavěná skříň poskytující komfortní úložný prostor a ložní nábytek.

Byt je vybaven velkou koupelnou spojenou s WC, kde se dále nachází sprchový kout a pračka. V bytě jsou plovoucí podlahy v kombinaci s dlažbou.

Byt se nachází v klidné lokalitě na okraji města v těsné blízkosti Prahy. Veškerá občanská vybavenost (škola, školka, poliklinika, pošta, vlakové nádraží, supermarkety BILLA a Penny) je v pěší vzdálenosti několika minut.

Z Úval je přímé vlakové spojení do Prahy, kdy většinu dne jezdí vlak každých patnáct minut a v centru Prahy je za dvacet minut. Autobusová zastávka se nachází jednu minutu chůze od domu, vlakové nádraží je ve vzdálenosti přibližně deset minut chůze od domu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu593993
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 9. 2024
Podlaží4. podlaží z 4
Konstrukce budovyCihla
Stáří10 - 30 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha44
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
VytápěníElektrické

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 6 m²
Domácí mazlíčci vítáni

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.