Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 115 m² bez realitkyVMO Brno, Brno - Černovice, Jihomoravský kraj

Nepřehlédněte
VMO Brno, Brno - Černovice, Jihomoravský krajVybaveno • Sklep 3,4 m² • Terasa 6 m²
Měsíční nájemné29 700 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce29 700 Kč


Výhled, který Vám učaruje!

Nabízím k pronájmu slunný byt 3kk 115m2 s panoramatickým výhledem, terasou a zahradou. Nadstandardní bydlení v prostorné půdní vestavbě se třemi klimatizačními jednotkami, s nádherným výhledem na dominanty města Brna z bytu i terasy. Třípokojový byt se nachází ve zvýšeném třetím patře bez výtahu řadového domu v klidné ulici v Brně, Černovicích, vzdáleném od centra města 8 min autem nebo MHD (zastávka 200m), parkování je možné přímo před domem.

K dispozici je obývací pokoj s jídelním koutem 32m2, kuchyně 14m2, ložnice 21m2, druhá ložnice (nebo pracovna) 20m2, předsíň 7m2, koupelna 8m2 (se sprchovým koutem i vanou), spíž 6m2, sklad 1m2, terasa 6m2 s JZ orientací do klidové části- vnitrobloku. Součástí bytu je uzamykatelný sklep 5m2 v suterénu domu a také úložný půdní prostor přístupný přímo z bytu. Vypěstovat si vlastní zeleninu nebo jen relaxovat můžete na privátní zahradě vel. 60m2 ve vnitrobloku.

V bytě je plynový kondenzační kotel, který slouží pro ohřev TUV a k vytápění. Dostupný je vysokokapacitní kabelový (až 1Gb) Internet od spol. Vodafone nebo O2.

Přijďte na prohlídku!

A View That Will Enchant You!

I am offering a sunny 3-room apartment (115m²) for rent with a panoramic view, terrace, and garden. This premium living space is a spacious attic conversion with three air conditioning units, offering a stunning view of Brno’s landmarks from both the apartment and the terrace. The three-room apartment is located on the elevated third floor of a row house without an elevator, on a quiet street in Brno, Černovice, just 8 minutes by car or public transport (stop 200m away) from the city center. Parking is available directly in front of the house.

The apartment includes a living room with a dining area (32m²), a kitchen (14m²), a bedroom (21m²), a second bedroom or study (20m²), a hallway (7m²), a bathroom (8m²) with both a shower and a bathtub, a pantry (6m²), a storage room (1m²), and a terrace (6m²) with a southwest orientation towards the quiet courtyard. The apartment also includes a lockable cellar (5m²) in the basement of the house and an attic storage space accessible directly from the apartment. You can grow your own vegetables or just relax in the private garden (60m²) in the courtyard.

The apartment is equipped with a gas condensing boiler for hot water and heating. High-capacity cable internet (up to 1Gb) is available from Vodafone or O2.

Book a tour today!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu590988
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 9. 2024
Podlaží3. podlaží
Konstrukce budovyCihla
Stáří10 - 30 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha115
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníPlynové

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 6 m²
Předzahrádka 60 m²

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.