Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 84 m² bez realitkyHrdlořezská, Praha - Hrdlořezy

Rezervováno
Hrdlořezská, Praha - HrdlořezyČástečně vybaveno • Výtah • Garáž • Sklep 4 m² • Terasa 9 m²
Měsíční nájemné28 000 Kč

+ Poplatky za služby3 751 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


POZNÁMKA K CENĚ:

Vyúčtovatelná záloha za služby 3751 Kč pro 2 osoby - rozpad viz galerie. Elektřina bude převedena na nájemce. Možnost platby na 1 rok dopředu (najednou) - sleva ve výši jednoho nájmu a není požadována kauce.

Pronajmeme světlý byt v nadstandardní výbavě o celkové rozloze 84 m2 (čistá vnitřní plocha bez příček 75 m2, terasa 9 m2 s elektrickou markýzou) s garážovým stáním a sklepem. V zeleni, výborná dostupnost MHD (přímý bus na všechny linky metra, cesta na bus zkratkou 1 minuta), ve slepé ulici. 2. NP ze 3, pouze 11 bytů v budově. Velký oplocený areál (1,3 ha) s možností parkování bez zón, vlastní dětské hřiště, stolní tenis. Byt má jedinečné umístění i uvnitř areálu - je z něj výhled pouze do zeleně - nedíváte se sousedům do oken. Orientace je na SV, V a JV.

V okolí příroda, rybníky, park Smetanka, řeka Rokytka, cyklostezka, dětská hřiště, workoutové hřiště, sportovní areál Spartak Hrdlořezy (hřiště, restaurace). Na kole se dostanete k velkému dětskému parku Zahrádky.

Byt má velmi praktickou dispozici, kdy se z daného prostoru podařilo získat maximum. Z předsíně je vstup do koupelny se společným WC a do prostorné komory/šatny. V koupelně je podlahové topení, masážní vana, nerezový topný žebřík, 2 umyvadla, bidetová sprcha a zrcadlo přes celou stěnu. V předsíni, koupelně i komoře je položena dlažba.

Obývací pokoj s kuchyňskou linkou má vstup na terasu s dálkově ovládanou markýzou, která nabízí příjemné posezení s výhledem do přírody. Dřevěná kuchyňská linka je vyrobena z masivu a disponuje myčkou, vestavnou lednicí, mikrovlnnou troubou, elektrickou troubou a indukční varnou deskou. Z obývacího pokoje je vstup do ložnice s pracovním koutem. Dominantou ložnice je prosklený výklenek s výhledem do zeleně. Dostatek úložného prostoru zajišťují vestavné skříně, které jsou taktéž po celé délce dětského pokoje a v předsíni. V bytě byly použity nadstandardní materiály - exotická dřevěná plovoucí podlaha, masivní dubové dveře a zárubně, masivní nábytek na míru.

K bytu náleží garážové stání nadstandardní velikosti s dodatečným výklenkem s možností např. parkování motocyklu. Za parkovacím stáním vznikl přepažením malý sklep, kompletně vybavený kovovými policemi. V garážích je také společná kočárkárna.

Byt je nabízen částečně vybavený (stůl, postel, vybavená kuchyň, regály v komoře, pračka), případně dle dohody.

Smlouva bude uzavřena na dobu určitou 1 rok s možností prodloužení (preferujeme dlouhodobý pronájem).

Nabízíme a očekáváme férové jednání! Zprostředkovatelé, prosím šetřete čas nám i sobě a nekontaktujte nás. Děkujeme!

NOTE ON THE PRICE

Billable advance for services is 3751 CZK for 2 persons - see breakdown in the gallery. Electricity will be transferred to the tenant. Option to pay for 1 year in advance (in one go) with a discount equivalent to one month's rent and no deposit required.

DESCRIPTION

We are renting a bright apartment with luxurious fittings, with a total area of 84 m² (net internal area without walls 75 m², terrace 9 m² with an electric awning) including a garage space and cellar. Located in greenery, with excellent public transport accessibility (direct bus to all subway lines, 1-minute walk to the bus via a shortcut), in a dead end street. 2nd floor of 3, only 11 apartments in the building. Large fenced area (1.3 ha) with parking available without zones, private children's playground and table tennis. The apartment has a unique position within the area – it overlooks greenery and does not face the neighbors' windows. The orientation is to the NE, E, and SE.

SURROUNDINGS

The area is surrounded by nature, ponds, Smetanka Park, Rokytka River, cycle path, children's playgrounds, workout area, and the Spartak Hrdlořezy sports complex (playground, restaurant). You can reach the large children's park Zahrádky on cycle path;.

APARTMENT LAYOUT

The apartment has a very practical layout, maximizing the use of space. From the hallway, there is access to the bathroom with a shared toilet and a spacious storage room/closet. The bathroom has floor heating, massage bathtub, stainless steel heated towel rail, 2 sinks, a bidet shower, and a mirror covering the entire wall. The hallway, bathroom, and closet have tiled flooring.

The living room with a kitchen has access to the terrace with a remote-controlled awning, offering pleasant seating with a view of nature. The wooden kitchen is made of solid wood and includes a dishwasher, built-in refrigerator, microwave, electric oven, and induction hob. From the living room, there is access to the bedroom with a work corner. The bedroom features a glazed alcove with a view of greenery. Plenty of storage space is provided by built-in wardrobes, which are also throughout the children's room and hallway. The apartment uses high-standard materials - exotic wooden floating floor, solid oak doors and frames, custom-made massive furniture.

ADDITIONAL FEATURES

The apartment includes a large garage space with an additional alcove for, for example, motorcycle parking. A small storage room was created by partitioning the parking space, fully equipped with metal shelves. There is also a shared stroller storage room in the garage.

FURNISHING

The apartment is offered partially furnished (table, bed, equipped kitchen, shelves in the storage room, washing machine), or as per agreement.

LEASE TERMS

The contract will be signed for a definite period of 1 year with the possibility of extension (we prefer a long-term lease).

We offer and expect fair dealing! Agents, please save our time and yours and do not contact us. Thank you!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu573865
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 9. 2024
Podlaží2. podlaží
Konstrukce budovyCihla
Stáří10 - 30 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha84
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 4 m²
Garáž
Terasa 9 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.