Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 74 m² bez realitkyMikuláše z Husi, Praha - Nusle

Mikuláše z Husi, Praha - Nusle
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Byt 2+1 v 1. patře (2.NP) s balkónem. S výjimkou koupelny po rekonstrukci. Dispozice viz půdorys - chodba, spíž, balkón (orientovaný do vnitrobloku), komora, kuchyň, obývací pokoj (orientovaný na Pankrácké náměstí), ložnice (orientovaná na Pankrácké náměstí), koupelna (sprchový kout, vč. WC). Výbava - kuchyňská linka (vč. varné desky, trouby, mikrovlnné trouby, myčky, lednice, mrazáku), pračka, svítidla, nábytek v koupelně; jinak bez výbavy.

Služby - vodné a stočné, svoz komunálního odpadu, úklid společných prostor, osvětlení společných prostor; každoroční vyúčtování záloh. Dodávky elektřiny a plynu (pro ohřev vody a topení) přímo do bytu nájemce platí přímo příslušnému dodavateli. V domě je dostupné připojení k internetu a kabelové TV (od Vodafone-UPC), které si nájemce může sjednat s příslušným dodavatelem.

Apartment on the 1st floor with a balcony. Save for the bathroom, after a refurbishment. Room configuration - see the floorplan - hallway, pantry, balcony (oriented towards the courtyard), storage room, kitchen, living room (oriented towards Pankracke namesti), bedroom (oriented towards Pankracke namesti), bathroom (shower, incl. WC). Furnishings - kitchen unit (incl. stove, oven, microwave oven, dishwasher, fridge, freezer), washing machine, lights, bathroom furniture; other than that - without furnishings.

Services - water supply and sewerage, garbage rmoval, cleaning of common areas of the building, lighting in the common areas; advanced payments reconciled annually. Supplies of electricity and gas (for heating & warm water) to the aparment are paid by the tenant directly to the applicable supplier. Internet connection and cable TV (from UPC) available in the building (subject to a contract between the tenant and the supplier).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu564699
Dispozice2+1
Dostupné od1. 5. 2020
VlastnictvíOsobní
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní
Užitná plocha74
VybavenoNevybaveno
Podlaží2. podlaží
Konstrukce budovyCihla
RekonstrukceInteriér

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.