Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 110 m² bez realitkyNad Okrouhlíkem, Praha - Libeň

Nový
Nad Okrouhlíkem, Praha - LibeňČástečně vybaveno • Výtah • Lodžie 24 m²
Cena13 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 58 313 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Hledáte ideální místo, kde se snoubí moderní životní styl s klidným prostředím a přitom je v dochozí vzdálenosti od metra?

Představuji Vám elegantní byt 3+kk o velikosti 86,3 m², který nabízí tři prostorné lodžie (10,2 m², 6,9 m² a 6,8 m²) ideální pro chvíle relaxace a pohody. Byt je situován ve 2. nadzemním podlaží oceňovaného rezidenčního projektu Mazanka, který se pyšní nejen moderní architekturou, ale i výjimečnými možnostmi pro pohodlné bydlení.

Interiér bytu je navržen s důrazem na komfort a funkčnost. Prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem (27,6 m²) je ideálním místem pro rodinná setkání, zatímco ložnice se šatnou (20,4 m²) poskytuje dostatek soukromí a pohodlí. Prostorný dětský pokoj (17,2 m²) je vybaven lodžií, která nabízí ideální prostor pro venkovní prvky jako pískoviště nebo dětský domeček, čímž se zvyšuje kvalita bydlení i pro ty nejmenší. Koupelna je vybavena vanou, dvěma umyvadly a prostorem na pračku i sušičku. K dispozici je samostatná toaleta s umyvadlem.

V bytě je také praktická komora pro úschovu věcí a v podzemní garáži kryté parkovací místo, které je v ceně bytu.

Rezidenční areál je uzavřený, poskytuje maximální bezpečnost s oplocením, kamerovým systémem a nepřetržitou ostrahou. K dispozici je 24hodinová recepce, luxusní vířivka, fitness centrum a sauna. Mezi budovami se nachází krásně upravené zelené plochy s pěšími cestami, lavičkami a okrasným vodním prvkem, které umocňují atmosféru klidu a pohody. Zelené střechy domů navíc přirozeně zapadají do okolního chráněného území Okrouhlík.

V docházkové vzdálenosti naleznete veškerou občanskou vybavenost – kvalitní mateřskou a základní školu, obchodní centrum Ládví, knihovnu, různé restaurace i pivovar. Stanice metra, tramvají a autobusů Ládví v blízkosti zajišťuje výbornou dopravní dostupnost po celé Praze a okolí.

RK prosím, aby nás nekontaktovali. Děkuji.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu863651
Dispozice3+kk
Dostupné od26. 9. 2024
Podlaží2. podlaží z 7
Konstrukce budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha110
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Bezbariérový přístup
Výtah
Lodžie 24 m²

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.