Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyPod Harfou, Praha - Vysočany

Pod Harfou, Praha - VysočanyČástečně vybaveno
Cena9 499 000 Kč

Tato nemovitost již od 40 285 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji nadstandardní přízemní velmi světlý byt 3kk, 80 m2, se zahradou 130 m2 ve Vysočanech, v klidném vnitrobloku projektu Nová Harfa.

Byt se skládá z obývacího pokoje, který je propojen s kuchyňským koutem, ložnice, pokoje pro hosty/dětského pokoje, koupelny se sprchovým koutem, samostatné toalety a chodby. K bytu patří parkovací stání v podzemních garážích. Ze všech 3 pokojů je vstup na zahradu. Byt je výborně dispozičně řešen, pokoje jsou neprůchozí a prostorné. Byt má jihozápadní orientaci, je kompletně zařízený včetně spotřebičů. V bytě je též praktická komora s policemi s prostorem a přípojkou na pračku.

V celém bytě je plovoucí podlaha, v koupelně, WC a komoře dlažba. V obývacím pokoji a hlavní ložnici je klimatizace, všechny okna mají předokenní rolety a z vnitřní strany plisé. V celém bytě je dostatek úložných prostor, od velkých skříní, až po vestavný botník. V celém bytě jsou nové interiérové dveře světlé barvy. Byt má plné elektronické zabezpečení napojené na bezpečnostní službu.

Vkusná a prakticky řešená kuchyňská linka je vybavena troubou, myčkou, digestoří a varnou deskou. U kuchyně je jídelní kout.

Na zahradě naleznete 2 terasy, obě kryté, prostor pro bazén, vhodné pro letní posezení, grilování apod. Zahrada je obehnána plotem z tůjí výšky cca 2 m – nemožnost vidět na zahradu z vnitrobloku. Součástí zahrady je uzamykatelný zahradní domek vhodný na uložení zahradního náčiní, jízdních kol, sekačky.

Dům se nachází v klidné a oblíbené lokalitě. Veškerá občanská vybavenost v blízké vzdálenosti. Tramvaj u domu, metro Vysočanská cca 500 m. V areálu jsou dětská hřiště, hřiště na basketbal, lezecká stěna, hřiště na pétanque, stoly na stolní tenis. Obchody (vč. prodejny Albert), restaurace, bary, kavárna, aj. jsou též součástí občanské vybavenosti areálu. Podél domů vede cyklostezka, pro příjemné procházky je vhodné okolí říčky Rokytky, blízký rybník.

We are offering for sell a luxurious ground floor apartment 3kk, 80 m2, with garden 130 m2 in Vysocany, in a quiet courtyard of the project New Harfa.

The apartment consists of living room, which is connected with kitchen corner, bedroom, guest room, bathroom with shower, separate toilet and hallway. Parking space in underground garage belongs to the apartment as well.

All 3 rooms have access to the garden. The apartment is well designed, rooms are separated and spacious. The apartment has a southwest orientation, is fully furnished including appliances. There is also a practical chamber with shelves with space and outlets for washing machine.

The whole apartment has a floor, in the bathroom, toilet and pantry with tiles on the floor.. There is air conditioning in the living room and the master bedroom, all windows have roller shutters in front of the windows and plisé inside. The entire apartment has plenty of storage space, from large closets to built-in shoe racks. In whole apartment there are new interior doors. The apartment has full electronic security connected to the security service.

Practically designed kitchen is equipped with oven, dishwasher, hood and hob. The kitchen has a dining area.

In the garden you will find 2 terraces, both covered, space for swimming pool, lot of place suitable for sun bathing, barbecue etc. The garden is surrounded by a tree fence of 2 metres of height - unable to see in the garden from outside sidewalks... The garden has a lockable garden house suitable for storing garden tools, bicycles, lawn mower...

The house is located in a quiet and popular location. All amenities nearby. Tram near the house, subway station Vysocanska is about 500 m far away. There are playgrounds, basketball court, climbing wall, petanque playground, tennis tables... Shops (including Albert shops), restaurants, bars, cafes, etc. are also part of the amenities. There is a cycling path along the house, while the nearby Rokytka River, a nearby pond, is suitable for pleasant walks.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu555582
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha80
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.